کارتون: مهندس غرضی در گل آقا
- پنجشنبه, ۳۰ خرداد ۱۳۹۲، ۰۲:۱۲ ب.ظ
- ۰ نظر
تلاش بریتانیا برای گنجاندن نام "حزب الله لبنان" در لیست گروه های تروریستی اتحدیه اروپا برای دومین بار ناکام ماند.
به گزارش رجانیوز به نقل از روزنامه صهیونیستی «جروزالمپست»، دیپلماتهای اروپایی میگویند اتحادیه اروپا روز چهارشنبه بار دیگر با پیشنهاد بریتانیا برای قرار دادن نام شاخه نظامی حزبالله لبنان در لیست گروههای تروریستی این اتحادیه، مخالفت کرده است.
طنز- م.ر. سیخونکچی: خوبید؟ خانواده چطورن؟ کوچولو بهتر شد؟ کلاً اوضاع چطوره؟! خدا رو شکر! حالا که به سلامتی همه چی خوبه و تیم ملی هم رفته جام جهانی بد نیست بنشینید و یک کم طنز بخوانید!
خب حالا وسط این همه سوژه ریز و درشت از کجا شروع کنیم؟ بد نیست از همین تقلب بزرگی که امسال انجام نشد آغاز کنیم. راستی چرا نظامی که به راحتی چندین میلیون رای را 4 سال پیش جابجا کرد امسال نتوانست از عهده جابجا کردن چند صد هزار رای ناقابل بر بیاید؟ حتما شما هم متوجه شدهاید که برخی افراد و رسانهها(بلکهم استوانهها!) چطور خود را زدهاند به آن راه و با خیال راحت دم از پیروزی چند دهم درصدی میزنند و از سلامت انتخابات میگویند و اصلا هم به روی خودشان نمیآورند که 4 سال قبل چطور دم از تقلب یازده میلیونی توسط همین دولت و همین شورای نگهبان میزدند!
در باره آن تقلب چند میلیونی و این سلامت چند دهم درصدی دلایل زیر را میتوان برشمرد، البته با عرضاحترام به همه عزیزان جنبش سبزکی!
1
اصولاً نظام انتخاباتی جمهوری اسلامی انقدر به تقلبهای بزرگ عادت دارد که دستش به این تقلبهای هفت هشت دهم درصدی نمیرود! اصلا افت دارد برای نظامی که مثل آب خوردن 11 میلیون رای را جابجا میکند حالا بیاید دویست سیصد هزار رای را عوض کند. به همین خاطر در این انتخابات تقلب نشد!
2
در این انتخابات تقلب شد اما به نتیجه نرسید! یعنی نظام باز هم خودش را برای تقلب 11 میلیونی آماده کرده بود و این کار را هم انجام داد اما چون رأی های روحانی یازده میلیون و سیصد هزار تا بیشتر از 50 درصد بود، نهایتا باز هم سیصد هزار تا رای موند که موجب شد روحانی در همان دور اول رای بدهد. بنابر اخبار واصله به همین دلیل هم نهادهای امنیتی نظام مامور شدند برای انتخابات بعدی مهیای تقلب یازده میلیون و سیصد هزارتایی شوند تا مثل ایندفعه رکب نخورند!
3
در این انتخابات تقلب نشد چون اتفاقاتی افتاده بود که نظام احساس کرد اگر بیشتر از این تقلب شود، دیگر اوضاع خیلی خراب میشود. چه اتفاقی؟ (ابتدا یه صلوات شادی روح روشنفکرترین زن ایرانی بفرستید تا بعد!) اگر در انتخابات قبل رای ندادن مردم لرستان به دامادشان آبروی نظام را برد و متقلبان را رسوا کرد، در این انتخابات مردم خراسان به دو پسرشان رای ندادند و واقعا چه تقلبی از این بالاتر! این تقلب نه تنها بار دیگر نظریه «داماد لرستان-عروس آذربایجان» را اثبات کرد (یکبار دیگر یه صلوات شادی روح روشنفکرترین زن ایرانی بفرستید!) بلکه چون ایندفعه دو پسر از یک شهر رای نیاوردند، نه تنها در این انتخابات که حتی در انتخابات بعدی هم از همین الان تقلب شده رفته پی کارش!
به همین دلیل نظام که دید پنبه این انتخابات که هیچ، پنبه انتخابات بعدی هم زده شده دیگر بیخیال تقلب چند دهم درصدی شد و گذاشت روحانی رای بیاورد. بعله!
در همین رابطه جمعی از بانوان روشنفکر ایران با انشتار بیانیهای از سرکار خانم محتشمی پور –همسر مصطفی تاجزاده- خواستند که با توجه به عدم در دسترس بودن زهرا رهنورد و علاقهمندی شخصی ایشان به حضور در رسانهها، وی مسئولیت بنیاد نظریه «داماد لرستان-عروس آذربایجان» را بعهده گرفته و مراحل تکمیل این نظریه را دنبال کنند، مخصوصا که این نظریه دوران جدیدی به نام «پسران خراسان» هم وارد شده است!
4
اصلا این شد دلیل؟ کی گفته چون انتخابات سالم بوده پس توش تقلب نشده؟! اصلا مگه سالم بودن متضاد تقلب شدنه؟! مگه نمیشه هم انتخابات سالم باشه و کسی که رای آورده واقعا رای آورده باشه اما تو انتخابات تقلب هم شده باشه؟!
چطور چهار سال پیش ممکن بود که تو انتخابات هم مردم بخاطر پول و سیب زمینی و سهام عدالت و... گول بخورن و برن به احمدینژاد رای بدن و هم اصلا نرفته باشن به احمدینژاد رای بدن و نظام با تقلب رایهای اون رو بیشتر اعلام کرده باشه! اما تو این انتخابات نمیشه هم تقلب شده باشه هم انتخابات سالم باشه؟!
بنابراین اصلا گول نخورید و در عین حال که از رای آوردن نامزد مورد نظر خوشحال هستید، در متقلب بودن سیستم انتخاباتی در ایران هم ذرهای شک نکنید. همینه که هست! خیلی هم گیر بدید اصلا میگم کی گفته یازده میلیون بیشتر از سیصد هزار رأیه ها! گفته باشم!
31 فروردین ماه امسال، وقتی ده ها نفر از بازیگران سینما و تلویزیون سر از فرمانداری تهران درآوردند تا برای انتخابات شورای شهر ثبت نام کنند هیچ کس فکر نمی کرد هیأت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همه آنها را از دم یک تیغ بگذراند. تمام بازیگرانی که برای عضویت در این شورا اعلام آمادگی کرده بودند، رد صلاحیت شدند تا در ترکیب 31 نفره شورای شهر تهران عبدالحسین مختاباد تنها هنرمند جمع باشد.
«فرزاد جمشیدی» با انتشار نامهای برای همیشه از اجرا در سازمان صداوسیما خداحافظی کرد.
مهدی خانعلیزاده
جای دکتر زهرا رهنورد در این ایام واقعا خالیست؛ چرا که نظریهی جهانی و تاریخی وی این روزها مجددا بر سر زبانها افتاده و با رایی که مردم مشهد در انتخابات ریاست جمهوری به صندوق ریختند، مجددا نام دکتررهنورد را بر زبانها انداختند.
رجانیوز - گروه سیاسی: پس از حضور پرشکوه مردم ایران اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری، رئیس جمهور آمریکا با ادبیاتی متکبرانه و در حالی که گویی در قبال یکی از مستعمرات خود سخن میگوید، تلاش کرد نتیجه این انتخابات در جهت منافع کشور خود مصادره کند.
به گزارش "رجانیوز"، چرخش رویکرد مقامات امریکایی نسبت به انتخابات ایران پیش و پس از انتخابات، از تلاش آنها برای بهرهبرداری از نتایج انتخابات یازدهم ایران در جهت منافع ملی امریکا حکایت دارد.
رسانهها و مقامات غربی، پیش از برگزاری انتخابات یازدهم با تلاش و هجمه رسانهای و تبلیغاتی سنگین، از مخدوش بودن این انتخابات سخن گفته و با فضاسازی زیاد به دنبال بیاعتمادی مردم نسبت به ساز و کار انتخاباتی جمهوری اسلامی برای کاهش مشارکت در این انتخابات بودند.
این تلاش به حدی بود که رهبر معظم انقلاب در زور رایگیری در واکنش به آن فرمودند: «ورود در مرحلهى انتخاب، تأثیر دارد در سعادت کشور. لذا شما مىبینید مخالفین ملّت ایران و دشمنان ملّت ایران سعى میکنند - از مدّتى پیش - کارى کنند که مردم یا مأیوس بشوند یا بدبین بشوند یا تنبلى کنند یا اهمّیّت ندهند، لذا پاى صندوقها نیایند. دیگر حالا کارِ این «کارشکنى» از مطبوعات و رسانهها و خبرگزارىها گذشته، به خود سیاستمداران جبههى دشمن ملّت ایران رسیده؛ آنها هم حتّى دخالت میکنند.
شخصیّتهاى معروف سیاسى غربى، آنهایى که وابستهى به جبههى دشمنند، مىبینید که علیه حضور مردم فعّالیّت میکنند. اخیراً شنیدم که از شوراى امنیّت ملّى آمریکا کسى گفته که ما این انتخابات ایران را قبول نداریم. خب به درک که قبول ندارید! اگر قرار بود ملّت ایران منتظر بماند که شما چه چیزى را قبول دارید و چه چیزى را میل دارید، آنطور عمل بکند، که کلاهش پسِ معرکه بود. ملّت ایران نگاه میکند ببیند خودش چه چیزى را احتیاج دارد و مصلحت او در چیست، آن را دنبال خواهد کرد.»
اما پس از انتخابات و حضور 37 میلیون ایرانی پای صندوق رای، مقامات امریکایی بدون آنکه به روی خود بیاورند که این حضور در واقع اولین خطابش به همین تلاشها برای مخدوش کردن اصل انتخابات است، با ادبیاتی که گویی برای مستعمرات خود تعیین تکلیف میکنند، تلاش کردهاند تا نتایج همین انتخاباتِ از نظر آنها غیرقابل قبول را به سود منافع ملی خود مصادره کنند!
باراک اوباما در گفتگویی با شبکه پیبیاس آمریکا انجام داده بدون اشاره به موضع کشورش در قبال انتخابات ایران پیش از این، نتیجه انتخابات اخیر ایران را نشانه تمایل مردم این کشور به تغییر در سیاستهای کلان جمهوری اسلامی توصیف کرده و در پاسخ به سئوالی در مورد انتخابات ایران تلاش کرده تا نتیجه را به سود منافع کشورش مصادره کند: "فکر میکنم نتیجه انتخابات نشان میدهد که مردم ایران مایل به حرکت در جهتی متفاوت هستند."
اوباما در ادامه این مصاحبه تلاش کرده است آنچه را که قصد دارد به افکار عمومی «القاء» کند، به عنوان «برآورد» دولت امریکا از نتایج این انتخابات جا بزند به نحوی که در اظهاراتی قابل تامل میگوید: "فکر میکنم که (در شرایط جدید) این احتمال هست که ایرانیان تصمیم بگیرند تا پیشنهاد ما برای تعاملی اساسی و با محتوا را بپذیرند."
رئیس جمهور امریکا در مورد حسن روحانی، نیز اظهار نظر کرده و تلاش کرده تا تصویری که دولت او از دکتر روحانی میپسندد را به عنوان واقعیت رویکرد رئیس جمهور منتخب مطرح کند: "در مورد آقای روحانی که این انتخابات را برده است، فکر میکنم که تمایل خود را به تغییراتی در نگرش ایران نسبت به بسیاری از مسایل بینالمللی نشان داده است."
آنچه به صورت واضح از سخنان اخیر اوباما بر می آید این است که این سخنان ناشی از «برآورد» دولت امریکا نسبت به شرایط سیاسی و اجتماعی کشور نبوده بلکه تلاشی است برای «القاء» برخی از منافع ملی امریکا به عنوان خواست مردم ایران در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری.
هر چند در اولین مرحله مردم با حضور و مشارکت بالای خود، پیام حمایت از سیاست های کلان جمهوری اسلامی را به غرب ارسال کرده اند، اما به نظر میرسد در مقابل این دخالت کم سابقه امریکا در امور ایران که با لحنی متکبرانه و سلطهطلبانه مطرح شده است، بهترین گزینه برای پاسخ و پایان توهمات کشورهای غربی، اظهار نظر و واکنش جدی دکتر روحانی به عنوان رئیس جمهور منتختب مردم باشد.
هر چند که امریکا در «برآوردهای» خود به خوبی می داند که پیروزی حسن روحانی نیز تغییری در سیاستهای کلان جمهوری اسلامی در عرصه بین الملل ایجاد نخواهد کرد و صرفا تاکتیک را دچار تغییر میکند، اما به نظر میرسد واکنشی غیرتمندانه در قبال گستاخی اوباما نسبت به ملت ایران حداقل انتظاری است که می توان از منتخب ملت داشت.
میثم رمضانعلی: اکنون زمان برگزاری دادگاه است. برگزاری دادگاهی که در آن کسانی که چهار سال پیش بزرگترین ظلم را در حق نظام کردند محاکمه شوند. اکنون زمان برگزاری نمایندهی کسانیست که به همین دولت و به همین مدیران برگزاری انتخابات و به همین نظام رأیگیری تهمت ِ تقلب، آن هم تقلب ِ ۱۱ میلیونی زدند و امروز طرفدرانش به همین دولت و به همین مدیران برگزاری انتخابات و به همین نظام رأیگیری چون نامزدشان رأی آورده است هیچ شبههای وارد نمیدانند.